13 Nisan 2010 Salı

ORDA KİMSE VAR MI?

Nerdeyse her gün birşeyler yazıyorum bloguma ve her bilgisayar başına geçişimde heyecanla bakıyorum ekrana, acaba yazdıklarımı okuyan oldu mu, okuyanlar neler düşündü diye. Fulya'cığım da olmasa yorum yazan yok ama okuyan var mı, işte onu bilmem mümkün değil. Yani sizinle iletişim kurduğumu, okunduğumu anlamam için sizlerin yorumlarını almam gerekiyor.
Aslında blog dünyasındaki tecrübesizliğimden dolayı bir hata yapıp yorumlara izin vermemişim. Pek çok arkadaşım bu konuda şikayetini bildirince yorum ayarlarını değiştirdim. Artık isteyen herkes yorum yapabiliyor, haberiniz olsun.
Okuyan tek bir insan olmasa bile bu blog fikri bence harika. Bir çeşit günce gibi, en azından uğraşlarımın düşüncelerimin, yaşadıklarımın yazılı bir kanıtı oluyor, bu da benim için yeterince mutluluk verici. Ama lütfen daha çok mutlu edin beni, olumlu olumsuz yorumlarınızı yazın bana. Herkesten öğrenecek birşeylerim var benim. Esirgemeyin benden düşüncelerinizi.
ORDA KİMSE VAR MI? 

2 yorum:

ihsan dedi ki...

hayatımın güzelliklerinden birinin oluşturduğu ve içinde onu ve onun oluşturduğu müekemmel şeyleri sergileyen bu blog her geçen gün bir kartanesinin çığa dönüşmesi gibi büyüyüp,insanların hayatına gireceğinden o kadar eminim ki...
Ellerine ve o öpülesi yüreğine dert değmesin....
SENİ SEVİYORUM:*

Adsız dedi ki...

Cigdemcigim, canim arkadasim, o guzel, duygu yuklu yazilarini zevkle okuyorum, el becerilerini de zevkle izliyorum. Yani dunyanin obur ucundan, Hollywood dan da hayranin var, bilesin:)
Cok cok sevgiler, Fatma