18 Mayıs 2010 Salı

SIKI DOSTLAR

Yukarıdaki yakışıklılar(en büyük resimde) soldan sağa; Kadir Mert (Kado), İdris Efe, Oğuz Kaan ve Ada

Daha önce 'KURALLAR BOZULMAK İÇİNDİR' yazımda bahsetmiştim, bu sene oğlumuz ilkokula başladı. Kurayla belirlenmesine rağmen oğluma çok iyi bir öğretmen ve çok uyumlu bir sınıf kısmet oldu. Oğluşum ömür boyu böyle şanslı olur inşallah. 

Sınıfımızdaki pek çok arkadaşını oğlum zaten tanıyordu. Bunlardan biri canım dostum Fulya'cığımın oğlu Kadir Mert, nam-ı diğer Kado. Kadir Mert ve İdris Efe tanışıklıklarının da yardımıyla ilk günden kanka oldular. Yakından tanıdığım, sevdiğim, takdir ettiğim bir ailenin çocuğuyla oğlumun kanka olması, takdir edersiniz ki beni de fazlasıyla mutlu ediyor.

Dediğim gibi sınıf öğretmenimizin de katkılarıyla bütün çocuklar arasında samimi bir arkadaşlık var. Veliler olarak bu uyum bize de yansımış durumda.

Geçen hafta pazar kahvaltısı için bir at çiftliğinde buluştu sınıfımız, öğretmenimiz de zarif eşiyle bize katılmıştı.

Çocuklar kahvaltı faslını alelacele geçip, kendilerini bahçeye attılar. Scooter, futbol, dondurma derken sıra at binmeye geldi. Oğluşum o gün ilk kez ata bindi, sanırım bir ata o kadar yaklaşması da ilkti. Her adımını düşünerek atan, sağlamcı oğlumun ata binmek için bu kadar istekli olması, tereddüt bile etmemesi de beni şaşırttı doğrusu. Arkadaşlarından mı güç aldı yoksa şimdiye kadar farketmediğimiz bir at sempatisimi var, bilemiyorum.Yakışıklı oğlum atın üzerine de çok yakıştı, sizce de öyle değil mi?

   

Biz veliler için de, çocuklarımız için de çok keyifli bir buluşma oldu.   

1 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

idris efe'ye ne yapsa yakışıyor doğrusu.:))bizim için de çok keyifli İdris Efe'yle aynı sınıfta olması oğlumuzun..hepsinin güzel yüzleri hep böyle gülsün , her konuda şansları bol olsun inşallah