24 Haziran 2010 Perşembe

İŞTE ELBİSE


'Baştan Ayağa Mor' başlıklı yazımda sizinle mor saç çiçeğini paylaşmıştım. O çiçek işte bu elbiseyi tamamlaması için yapıldı.
Ben saten kumaşları özellikle de iri desenleri çok seviyorum. Ancak çok iri bir desenle yapılmış bir elbise fazlasıyla gözü yoruyor ve daha da önemlisi insanı olduğundan kilolu gösteriyor. Ben de çok beğendiğim büyük desenli bir saten kumaşı arkasını düz siyah saten kullanarak kolları, yakası ve eteğine de kumaşın içindeki başka bir renk satenle geniş bantlar geçerek dikmiştim. Böylece hem desenli saten kullandım hem de gözü yoran ve kilolu gösteren etkisini azaltmıştım.

Benim elbisemde siyah, beyaz ve mavi hakimdi. Elbisenin arkası siyah diğer detayları maviydi.

Yukarıda gördüğünüz de Özgül'ümün kıyafeti. Ön kısmı desenli, arkası ise düz siyah.Detaylar mor.

Özgül'cüğüm şu an Marmaris kıyılarında keyif yapmakta olduğundan henüz elbisesini göremeyecek ama biter bitmez ben sizinle paylaşmak istedim.



Bu  arada  hergün olmasa da arada bir birşeyler yazıp, varlığınızı hissettirmeniz beni çok mutlu eder.
Herkese keyifli günler...

5 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

şekerim mora hayran biri olarak tokayı da çok beğenmiş elbiseyi merak etmiştim.. merakım şimdi hayranlığa dönüştü.. eline sağlık diyorum ve tebrik ediyorum.. sıradanlığa kapılmayıp farklılıklar yarattığın için..

asosh dedi ki...

sen süpersin yaaa

befece dedi ki...

asosh ve celebi74 yorumlarınız olumlu olumsuz benim için çok değerli hele de böyle güzel şeyler yazmanız beni çok mutlu etti teşekkürler

Cocukla Cocuk dedi ki...

ama bu sendeki elbise diye düşündüm yazıyı okuyana dek...hatırlladım sonra seninki lacivert hakimdi mor da bu elbiseye çok yakışmış...iyi günlerde giysin arkadaşın

Unknown dedi ki...

oyy oyy oyyy..kardesim askida super gorunuyor...marmaristen siyahi vatandas olarak dondum,umarim icinede yakisirim..

ellerine saglik...

optum kocamannn..