30 Mart 2010 Salı

HOŞGELDİN BEBEK


Arkadaş edinmek benim için her zaman zordu ama bir kere arkadaş oldum mu da kolay kolay bırakmam arkadaşımı.Hatırladığım en eski arkadaşım Hayrişim geçen ay ikinci defa anne oldu.Küçük prensesimize yakışıklı bir kardeş geldi. Başka bir şehirde yaşadığı için ilk doğumunda olduğu gibi ikincisinde de yanında olamadım arkadaşımın. Bedenen olmasa da manen onun yanında olduğumu hissettirebilmek amacıyla bebeğini karşılayacağı odasını süslemesi için bir kapı çelengi hazırladım ve doğumdan önce gönderdim.İstediği yerden en güzel çelengi alabilirdi tabi ama ben kendi elimden çıkmış, kendi zevkimle yapılmış birşeyler hediye ederek arkadaşımın benim için ne kadar özel olduğunu göstermek istedim.

Hediyemi alır almaz beni aradı, çok beğendiğini ama özellikle onu düşünüp, onun için emek verdiğim için çok mutlu olduğunu söyledi.

Hayrişim seni çoook seviyorum!

Eşinle, çocuklarınla birlikte dilediğin herşeyin gerçek olduğu huzurlu, sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömür diliyorum sana...

Çelenk yapımına gelince; hazır satılan ahşap bir daire alıp etrafını elyafla sardım. Elyafın üzerini dıştan görünmesini engellemek için tekrar geniş mavi kurdeleyle sardım.Dairenin dış kısmına sıcak silikonla hazır aldığım mavi tüyü yapıştırdım.Tüyün üzerine aldığım küçük, mavi aksesuarları, gümüş kalpleri,parlak taşları ve mavi hello kittyleri serpiştirdim.Çelengin altından sarkması için uzun bir mavi tül hazırladım.Tülün üzerine parlak taşlar yapıştırdım.Son olarak bir tebrik kartı hazırlayıp çelenge eklemeyi de ihmal etmedim.

Hazırlaması gayet zevkliydi, ortaya çıkan sonuçta beni memnun etti.

Denemek isteyenlere kolay gelsin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

walla cigdemim kiskanmadim desem yalan olucak :))
ne guzel seyler cikariyorsun ortaya,hani benim yakisili ogluma!!!!

eline saglik kardesim..

opuldun