19 Mart 2010 Cuma

HEPİMİZİN DOĞUMGÜNÜ

Ben oldum olası zor arkadaş edinen biri oldum, insanlara hep temkinli yaklaştım. Üniversite yıllarımdan sonra ise gerek evlilik gerek iş hayatım nedeniyle pek çok insanla tanıştım. Belirli bir yaştan sonra arkadaş edinmek gibi bir umudum yoktu artık ama kendime bir oda dolusu arkadaş buldum hem de tamamen tesadüfen. Yaklaşık on yıldır birbirimizi tanıyoruz ve bunca yıldır sıkılmadan, tatiller ve istisnalar dışında, her hafta bir günümüzü birlikte olmaya ayırıyoruz.

Tabi zamanla aramızdan başka bir şehre taşınıp ayrılanlar oldu ama biz eksilmedik. Her birimiz birer ikişer anne olduk, otuzlu yaşlarımıza ulaştık ama yaşlanmadık. Arkadaşlığımız on yıllandı ama bizler sıradanlaşmadık.

İşte bu arkadaş grubumla buluşmalarımızdan birinin benim evimde gerçekleşme sırası geldiğinde aklıma bir fikir geldi.Yıllardır çocuklarımızın doğum günlerini birlikte kutluyoruz ama kendimize hiç sıra gelmedi.Hepimize ayrı tarihlerde ayrı kutlamalar yapmaktansa toplu bir doğum günü partisi organize etmeye karar verdim.

Hepsine siyah gece elbiseleriyle gelmelerini tembihledim. Her birini kapıda pembe kurdelelerle süslenmiş kadehlerde pembe buzlu kokteyllerle karşıladım. Evi siyah ve pembe renklerle süsüledim. Sırf o gün için hazırladığım aksesuarlarla şık bir pembe siyah masa hazırladım. Hepimizin doğum günü için yaptığım siyah pembe kostümlü barbie pastamız da olmazsa olmazlardandı.

Bu toplu doğum günü için hazırlanan masa da özellikle deri ve taşlı siyah runnera ve gümüş boncuklarla yapılmış suplalara dikkat etmenizi rica ediyorum.Bizzat benim tasarımım ve üretimim.

Günün sonunda ben çok mutluydum. Umarım can arkadaşlarımı da mutlu edebilmişimdir.

Kızlar;

BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA..!

HEPİNİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM...!

1 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok keyifli bir gündü kesinlikle çok eğlendik, herşey çok güzel düşünülmüştü, çok şıktı, çok zarifti... (aslında bu yazıyı okurken de çok duygulandım itiraf edeyim)
birlikte nice nice 10 yıllara...