31 Aralık 2010 Cuma

HOŞGELDİN 2011 !


Muhtemelen 2010 yılının son yazısını yazıyorum sizlere. Yeni gelen yıl için iyi dileklerimi sizlere iletirken bu vesileyle sizlerle yılbaşı sepetlerimi de paylaşmak istedim.


Kardeşim nişanlıyken yapmıştım bu sepetleri. Nişanlısı ve ailesi için hazırladığımız hediyeleri bu sepetlere yerleştirmiştik.


Gümüş renkli paket kağıtlarına sardığımız hediyeleri beyaz, siyah ve gümüş kurdelelerle süsleyip, üzerlerine yılbaşı topları iliştirmiştik. Paketlerle doldurulmuş hallerinin fotoğraflarını çekmiştim ancak kaybetmişim.
Yaklaşık bir aydır sepetleri bekletiyorum. Hediyelerle, süslenmiş içecek şişeleriyle, şık paketli kuruyemişlerle içlerini dolduruyum da, o halleriyle sizlerle paylaşayım diye. Ancak bir türlü fırsat bulamadım. 


Yılın bu son gününde, yılbaşı coşkusu sona ermeden boşta olsa yılbaşı sepetlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Hasır sepetleri dikiş bile gerekmeden kumaş, tül, kurdele, boncuk, taş kullanarak sıcak silikonla yapıştırarak giydirdim. Ortaya bu cici sepetler çıktı.

Herkese sağlık, mutluluk, huzur ve bereketle dolu, sevdiklerinizle paylaşacağınız, şeker gibi bir yıl diliyorum.

Umarım hoş geldin, hayırlar getirdin 2011 ! 

4 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Mutlu yıllar...
Sepet çok güzelmiş.

Cocukla Cocuk dedi ki...

sepetlerin harika arkadaşım...hediyeleri de konsepte uygun süslemişsin görmek isterdim...2011 hepimiz için güzel bir yıl olur umarım...sevgiler

asosh dedi ki...

ayy harika olmuş canım..bir tane de bebek sepeti hazırlasan yapılışıyla resimlesen bende senden görüp hemen kızımın doğum mevlütü için hazırlasam gelenlerin ağzı açık kalsa...nasıl olur çok şey mi istedim arkadaşım senden? çocuklardan fırsat bulursan bir ara yaparmısın bu güzelliği bana canım benimm

befece dedi ki...

asoshum ne demek ellerimle senin için bir şeyler yapıp göndermek isterdim hele de senin kızın gibi özel bir bebeğe ama bu arala öyle bir koşturmacadayım ki... ben kızım için sepetler çok klasik kaldı diye düşünerek tepsi hazırlamıştım 'En süslü tepsi benim tepsim' başlıklı yazıma bir göz atarmısın? yine de ilk fırsatta senin için birşeyler tasarlamaya çalışacağım öptüm