2 Aralık 2010 Perşembe

GÖNÜL KOYDUM,HABERİNİZ OLSUN!

Sizlerle paylaştığım son yazımın üzerinden neredeyse bir hafta geçmiş. O yazıda çok hasta olduğumdan bahsetmiştim size. Buna rağmen bir tek asoshum dışında bir Allah'ın kulu geçmiş olsun demedi,  bir haftadır sesin çıkmıyor, nasılsın diye soran olmadı.

Zaten çok fazla yorum almadığım için, kendim yazıp kendim mi okuyorum acaba diye düşünüyorum sık sık. Bu son bir hafta bu düşüncelerimi doğrulamış oldu.

Canınız sağ olsun, siz okumasanız da, takmasanız da, merak etmeseniz de ben yazmaya devam edeceğim. Paylaşmasam da en azından kendi adıma, çocuklarım adına biriktirmek için.

Merak eden olmasa da ben anlatayım, hafta sonuna kadar ıhlamur, kuşburnu, limon, portakal ve de antibiyotik takviyesiyle bir parça iyileşip cuma gecesi Ankara'ya yola çıktım. Bütün gece uyumadan cumartesi sabah kursa katıldım.

Sağolsun Hayriş'im beni kurs çıkışı alıp evine götürdü. Hayriş'im, eşi Halil, cimcime kızı Zeyno ve şeker oğluşu İhsan'la çok güzel bir akşam geçirdik.

Misafirliğim ve canım arkadaşımla ilgili anlatacaklarımı bir sonraki yazıma erteliyorum.

Dediğim gibi gönül koydum, bugün yazmak gelmiyor içimden.

Bir de fotoğraf sorunumuz var tabi. Daha önce bahsetmiştim, kızım fotoğraf makinemizi duvara ataraktan kırmıştı. Bu sebeple foto ekleyemiyorum yazılarıma.

Geçen hafta sonunun yorgunluğunu henüz üzerimden atamamışken bu hafta sonu yine Ankara'ya gideceğim. 

Haftaya görüşmek üzere, hoşçakalın...

5 yorum:

uğurböceği dedi ki...

canım ya.çok geçmiş olsun.aslında biraz dikkatsizlikten farketmemişim.işlerden dolayı aceleyle azıları okuyorum.bazen başlığı okuyup geçtiğimde oluyor.

bu aralar blog alemini çok boşladım.
sen yaz fırsat buldukça okuruz.
sevgiler

minihobi dedi ki...

Geçmiş olsun arkadaşım, bence üzülme hep okunuyor herşey ama bazen yorum bırakmaya fırsat olmuyor, eminim ki ondan gelmemiştir. Ve ben de hiç öyle bir başlık hatırlamıyorum, belkide üst üste gelen yazıların arasında kaynamıştır üzülme lütfen sağlıkla kal.

behnur dedi ki...

merhaba ben de sizi taip ediyorum merak etmeyin bende bir blog oluşturdum ama gel gör ki aynı şekilde ben de yazı yazamıyorum fırsatım olamıyor...seni çok iyi anlıyorum yani ama izlenildiğini okunduğunu bilmeni istedim çookkk geçmiş olsun...kendine iyi bak

asosh dedi ki...

ayyy canım benim yaaa boşver takma ...neyse ki iyileşmişsin ...milletin arkadaşa listesi kabarık canım bizim gibi seçmece yapmıyorlar da ondandır yorumsuz kaldığın:)

suhuba dedi ki...

Canım bende buralarda yoktum. Kendimde dahil hiç bir blogla ilgilenemedim. Herkezin bir nedeni olduğuna eminim ama ben kendi adıma üzüldüm. Çoook geçmiş olsunn. Sen bizim için önemlisin. Yada benim için. Sakın gönül koyma. BY