12 Temmuz 2010 Pazartesi

BETTY BOOP SEVDASI 2. PERDE

tişörtümün yeni hali

Betty Boop 'a olan sevdamdan daha önce bahsetmiş ve yenilediğim tişörtümü sizinle 'BETTY BOOP SEVDASI'   başlıklı yazımda sizinle paylaşmıştım.

O yazıda bir yenilenecek bir tişörtüm daha olduğunu anlatmıştım.

tişörtümün ilk hali

Bu tişörtü oğluşum bana doğumgünümde hediye etmişti. Bu sebeple çok kıymetli, vazgeçmem mümkün değil ama hem eskimişti hem de daralmıştı.

İlk tişörtümden sonra bu tişörtü de yenilemeye karar verdim.

Araya pek çok tasarım, dikiş, seyahat vs. girdi. Nihayet tişörtümü yenilemeye vakit bulabildim.

Buyurun Betty Boop sevdasında ikinci perde;


5 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

oncelikle yeni teman hayırlı olsun arkadaşım..kesinlikle daha iyi olmuş iç açıcı rahat ve yazıları ve fotoğrafları ön plana çıkarıyor..betty boop tişörtünü iyi günlerde giy yine taşlarla boncuklarla süslemişsin yanılmıyorsam önceki tişört de mi kırmızıydı? kırmızıya cok yakışmış cünkü...sevgilerimle

befece dedi ki...

sonunda birinin Betty Boop tişörtüme yorum yazması ne güzel artık bu kadar mı kötü diye düşünüyordum canım sen de olmasan ... öpüldün..

Adsız dedi ki...

bir betty boop hayrani olarak tisortunun yeni halini cok begendim,benim de bodyim var bettyli.boncuklarla susleme fikrini deneyecegim.ayrica blogun cok yaratici.

befece dedi ki...

sizlere ilham verebilmek ne güzel beğeninize teşekkürler

Cocukla Cocuk dedi ki...

ilk yayınladıgında yorum yazmaya çalıştım aslında ama blogpot surekli hata verdi senden mi yoksa benden mi kaynaklıydı bilemiyorum...es geçilebilecek bir çalışma değil ki bu :)